Kældebryggeriet Tors Bryg

Tors bryg er et hobbybryggeri. Som de fleste andre der har noget lignende startet jeg på køkkenet. Efter at have okkuperet køkkenet nok, fik jeg den ide at jeg kunne lave lidt om i den gamle bruser/vaskerum i kælderen. Også går det som det så ofte går, man skal ikke gå ned på udstyret og det bliver ved med at vokse. Så nu 10 år senere er jeg i godt i gang med at etablere “verdens mindste bryggeri”.

Jeg brygger alle mine øl i en type flaske. Hos pant.dk har jeg valgt en løsning De kalder for lejlighdesbryg. Dette så jeg får en stregkode, en flasketype og kan fylde lige hvad jeg ønsker i flasken, som meget gerne skulle være en rigtig velsmagende øl. Jeg slipper for at registrere hver eneste øl og siden jeg hele tiden laver noget nyt velsmagende øl passer det rigtig godt til mit setup.

Jeg brygger mine øl i kælderen på et 100 liters anlæg og vil derfor i min nuværende setup kun have et mindre lager med velsmagende øl.

100 liters bryg setup!

Der er ikke en fysisk butik og mine øl bliver solgt lokalt til events, ølsmagninger og måske får i mig at se på torvet indimellem. Ønsker du at smage nogle af mine øl, sig endelig til så kan vi komme frem til en løsning. Jeg har altid et lille men godt varieret lager af nogle typer øl, lyse og mørke søde og godt humlede