Kom til online-smagning på Verdens mindste bryghus!

Lørdag den 20. marts kan du komme med på en liv-transmitteret online-ølsmagning hos Tors Bryghus, der med en kapacitet på 100 liter per bryg må kandidere til titlen som ”Verden Mindste Bryghus”.

Brygger Tor Espen Berg har lavet kælderen under sit hjem i Hørning til et velfungerende mikrobryggeri, hvor hans kringlede, norske bryggerhjerne eksperimenterer med øl der blandt andet indeholder skumfiduser, bananchips, chili og lakrids (dog sjældent på én gang), ligesom han mestrer forskellige varianter af IPA og belgisk ale.

På hans online-smagning i marts er der seks øl på programmet. Blandt andet Hørning IPA,  amerikansk IPA og juicy IPA og belgisk forår/påske. Hvilke to øl der yderligere kommer med i smagningen er usikkert – men Tor garanterer, at de bliver velsmagende.

Smagningen varer cirka to en halv time og mens du nyder nogle gode glas øl, så vil Tor fortælle lidt om de øl du drikker, om produktionen af dem og om sine (mange) (vilde) (anderledes) tanker om ølbrygning. Som måske i virkeligheden slet ikke er så tossede!

Da Tor er nordmand med stort N foregår det hele på Dorsk (en god blanding af dansk og norsk). Får du ikke fat i det hele undervejs, så er der mulighed for at stille spørgsmål i chatten, hvor vi samler op undervejs. Her vil I også få oversat de værste norske sprogforbistringer løbende. 😊

”Men hvordan kommer jeg nu med til det helt fantastiske arrangement?”, spørger du nu entusiastisk. Og svaret er let. Du sender 265,- på MobilePay til Tors Bryghus på 598666. Skriv navn, adresse, mail og mobilnummer i beskedfeltet – og så vil du i løbet af marts modtage en six pack med øllene til smagningen leveret i en pakkeshop nær hvor du bor. I dagene op til smagningen vil du modtage et link, der giver dig adgang til Tors online Bryghus lørdag den 20. marts klokken 15.03-17.32 😊

Sidste chance for tilmelding er den 15. marts. Da der er tale om et lille bryghus er der maksimalt 200 six packs til salg. Jeg håber, at du har lyst til at være med. Ligesom jeg håber, at du har lyst til at hjælpe med at markedsføre eventet ved at markere på vores Facebook-begivenhed, at du deltager i smagningen.

Vi ses online den 20. marts!

PS: Hvis du vælger selv at hente dine øl hos brygmesteren i Hørning, så kan du spare fragten.

American Pale Ale