Så fik jeg da endelig taget mig sammen og brygge en af de mest kendte bryg på denne jord. En pilsner, undergæret øl, kendt for sin friskhed og måske ikke den øl med mest smag i når der gælder humle. Jeg synes dog jeg har tilført nok humle ;-)
Efter indkøb af en bette tryktank med køling fik jeg muligheden til at køle samtidig med at min øl gærer. Dette giver muligheden til at brygge undergæret lagerøl som typisk gærer på de der 8-11 grader. Det tager lidt længere tid end hvad en ale typisk tager og har stået på den tank i 5 uger.

Håndtappet en ad gangen, 250 flasker!
Der er selvfølgeligt brugt masser af malt, pilsnermalt og en lille smule Cara Blond og flaget byg med håb for at tilføre både smag og skumkrone. Der er brugt masser af den velkendte tjekkiske saaz humle ofte brugt i tjekkiske pilsnere. I tillæg er der brugt en lille smule mosaic som aromahumle.
Vejet ind på 5.4% alc. Vol. og lys som den skal være. EBC (farve) er på 7 og IBU (bitterhed) er på ca. 35.
Velbekomme