Sauvignon Blanc Ale (Grape Ale)

Sauvignon Blanc Ale (Grape Ale)

Så fik jeg mig en tur i Brew 42 hos Jacob igen, der får jeg brygget 400 liter øl ad gangen mod mine 100, så det giver lidt mere volum. Denne gang brygget vi 2 øl der skulle med til food festival i Århus en lys og en mørk ale. Nu er jo den over for længe siden og jeg kan sige det var meget populært. Der var mange besøgende der ville smage special øl. Den kom også med til Beer Behind Bars i Horsens. 

Der er vildt sjov at prøve noget nyt, og en lys ale tilsat hvidvin er jo anderledes. Den er frisk og smager både af ale og hvidvin på samme tid. Den er lidt sød i det og ikke tør som jeg ellers havde frygtet. og Nelson sauvin humlen giver et rigtig godt spil.

Etikettering :-)

En lys overgæret Ale med 25 % druemost af Sauvignon Blanc vindruen.

Der er brugt Nelson Sauvin hops/humle for at spille på dennes profil som siges at mine om Sauvignon Blanc druen. Humlen er tilsat som late kettle hop/ Det vil sige til sidst i kogning og giver aroma.

Brygget med bygmalt, 25% druemost, Nelson Sauvin humle og gær.

Anbefales at smages!

Tilbage til blog